DIY Εύκολη κάρτα – Σκουφάκι Άι – Βασίλη

DIY Εύκολη κάρτα – Σκουφάκι Άι – Βασίλη

Τα Χριστούγεννα οι κατασκευές και τα δώρα δίνουν και παίρνουν. Οι Χριστουγεννιάτικες κάρτες έχουν την τιμητική τους και για να τις προσφέρετε μαζί με τα δώρα σας για να γράψετε τις ευχές σας για το νέο χρόνο που φτάνει αλλά και για να απασχολήσετε δημιουργικά το παιδί σας.

Την καρτούλα με το σκουφάκι του Άγιου Βασίλη, εμείς την χρησιμοποιήσαμε σαν πρόσκληση για την γιορτή του σχολείου μας και πραγματικά ήταν ότι πιο εύκολο έχω κάνει τα τελευταία χρόνια.

Υλικά:

  • Λευκό χαρττόνι κάνσον Α4
  • Κόκκινο χαρτόνι κάνσον
  • Κόλλα
  • Ψαλίδι
  • Λευκά πον πον
  • Βαμβάκι

DIY: Διπλώνουμε και κόβουμε το λευκό κάνσον Α4 μέγεθος στη μέση. Στο κόκκινο χαρτόνι σχεδιάζουμε καιν κόβουμε ένα σκουφάκι του Άγιου Βασίλη (πραγματικά πολύ εύκολο στο σχεδίασμα και εγώ που δεν το έχω καθόλου με τη ζωγραφική μια χαρά τα κατάφερα) Το κολλάμε στην καρτούλα μας και στην άκρη κολλάμε το pon pon. Στη βάση του σκούφου γεμίζουμε με βαμβάκι. Έτοιμη η κάρτα σας για να κρύψει τις ευχές σας ή μπορείτε να τη ζωγραφίσετε με το παιδί σας στο εσωτερικό!!

Καλά και δημιουργικά Χριστούγεννα!!!

Είμαι η Βάσω, έχω σπουδάσει Παιδαγωγός Προσχολικής Αγωγής στη Θεσσαλονίκη. Κατάγομαι και ζω στα Γρεβενά όπου εργάζομαι τα τελευταία 7 χρόνια σε Παιδικό Σταθμό. Η ζωή και οι προτεραιότητες μου άλλαξαν με τον ερχομό του μικρού Χρήστου, το 2017. Aπό καιρό είχα στο μυαλό μου τη δημιουργία ενός blog, αλλά η ώθηση δόθηκε μετά από μια συζήτηση στο σχολείο με τη Βούλα και τη Ναυσικά…

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειο Επιστροφή στο Κατάστημα