3d χριστουγεννιάτικο δέντρο!

3d χριστουγεννιάτικο δέντρο!

Η ιστορία του κύριου Γουίλομπι ( https://paramythoskopio.gr/?p=1022 )το κίνητρο για να δοκιμάσουμε να φτιάξουμε το δικό μας δεντράκι…3d παρακαλώ… Μια εύκολη κατασκευή, που ενθουσίασε εμάς και, κυρίως, τα παιδάκια μας στο Κ.Δ.ΑΠ!!!

Για να φτιάξετε κ σεις το δικό σας 3d δεντράκι, θα χρειαστείτε:

πράσινο χαρτόνι

καφέ χαρτόνι (για τον κορμό)

βαμβάκι

συρραπτικό

ψαλίδι

μολύβι


Σχεδιάζουμε στο πράσινο χαρτόνι δύο δεντράκια και τα κόβουμε.. Στη συνέχεια, κόβουμε το χαρτόνι, στη μέση, όπως φαίνεται στην εικόνα και ενώνουμε τα δύο δέντρα. Εάν χρειαστεί, συρράπτουμε για να είναι πιο σταθερό το δεντράκι μας. Έπειτα, κολλάμε λίγο καφέ χαρτόνι ώστε να μοιάζει με τον κορμό του δέντρου… Μπορούμε να διακοσμήσουμε το δεντράκι μας με ο,τι βάλει ο νους μας… καραμέλες, σοκολατάκια, χάρτινες μπαλίτσες, χρυσόσκονη…

Εμείς, αφού τελειώσαμε την κατασκευή μας, την κολλήσαμε πάνω σε ένα χαρτόνι και γύρω γύρω κολλήσαμε βαμβάκι για χιόνι..

Είμαι η Ναυσικά, φιλόλογος - Ειδική παιδαγωγός, μεγάλωσα και ζω στα Γρεβενά. Από μικρή ήθελα να γίνω… κομμώτρια, μακιγιέζ, γιατρός… Τα σχέδια μου άλλαξαν, όταν κατάλαβα πόσο αγαπώ τα παιδιά. Κάπου εκεί, γνωρίζω και την ειδική αγωγή, που αναμφισβήτητα, με κερδίζει αστραπιαία. Πλέον, εργάζομαι σε ιδιωτικό κέντρο δημιουργικής απασχόλησης στα Γρεβενά. Η ιδέα του «Παραμυθοσκόπιου» ήταν για μένα μια πρόκληση, που φυσικά, δε μπορούσα να αρνηθώ στα κορίτσια..

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειο Επιστροφή στο Κατάστημα