¨Οι τρεις Άσοι¨της Λένας Μαντά

¨Οι τρεις Άσοι¨της Λένας Μαντά

Τα βιβλία με ξετρελαίνουν, και χωρίς να ξέρω το λόγο, τα περισσότερα τα διαβάζω το καλοκαίρι….Φυσικά, σαν βιβλιοφάγος, θέλω να διαβάζω πάντα τις νέες κυκλοφορίες έτσι όταν έφτασε το δέμα από τις Εκδόσεις Ψυχογιός, δεν ήξερα από ποιο να αρχίσω…. ¨Οι τρεις Άσοι¨της Λένας Μαντά ήταν η πρώτη επιλογή, το τελείωσα σε 3 μέρες, όπως και οι τρεις ήρωες του βιβλίου…τυχαίο…απλά όταν ξεκινήσω ένα βιβλίο που με ιντριγκάρει δεν μπορώ να σταματήσω.

Μια ιστορία που κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον. Ακολουθούμε τη ζωή των ηρώων από όταν ακόμη ήταν μικρά παιδιά, τρεις άντρες, οι τρεις Άσοι όπως αποκαλούνταν διότι και οι τρεις ήταν γεννημένοι την πρώτη του μηνός, συναντιούνται σε ηλικία δέκα ετών μέσα σε ένα αστυνομικό τμήμα και γίνονται αχώριστοι φίλοι. Τους βλέπουμε να μεγαλώνουν, να ακολουθούν εντελώς αντίθετους δρόμους, έχοντας πάντα ως σημείο αναφοράς τη φιλία που τους ενώνει και είναι αποφασισμένοι να τη διατηρήσουν. Ένας ιερέας, ένας αστυνομικός κι ένας νονός της νύχτας… περνούν δοκιμασίες όπου πάντα η μεταξύ τους σχέση έβγαινε αλώβητη μέχρι τη στιγμή όπου στο τραπέζι έπεσε μια Ντάμα έτοιμη να κερδίσει την παρτίδα…. η μοίρα όμως είχε άλλα σχέδια και ανατρέπει τα δεδομένα για τους Τρεις Άσους!!

¨Οι Τρεις Άσοι¨ της Λένας Μαντά κυκλοφορούν από τις Εκδόσεις Ψυχογιός και μπορείτε να το αποκτήσετε ΕΔΩ

Είμαι η Βάσω, έχω σπουδάσει Παιδαγωγός Προσχολικής Αγωγής στη Θεσσαλονίκη. Κατάγομαι και ζω στα Γρεβενά όπου εργάζομαι τα τελευταία 7 χρόνια σε Παιδικό Σταθμό. Η ζωή και οι προτεραιότητες μου άλλαξαν με τον ερχομό του μικρού Χρήστου, το 2017. Aπό καιρό είχα στο μυαλό μου τη δημιουργία ενός blog, αλλά η ώθηση δόθηκε μετά από μια συζήτηση στο σχολείο με τη Βούλα και τη Ναυσικά…

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειο Επιστροφή στο Κατάστημα