Ρεβιθιού – κεφτέδες

Νόστιμοι ρεβιθοκεφτέδες

Υλικά που θα χρειαστείτε

Ρεβίθια , τριμμένη φρυγανιά , αυγό , μαϊντανό , αλάτι , πιπέρι , κάρι

Μουλιάζω όλη τη νύχτα τα ρεβίθια . Το πρωί τα βράζω στη χύτρα για 30 λεπτά .Σε ένα μπολ βάζω όλα τα υλικά . Τα ανακατεύω πολύ καλά , και τα πλάθω σε μικρά μπαλάκια . Τα βάζω σε αλεύρι και τα τηγανίζω .(Αν θέλετε να είναι νηστήσιμα , απλά δε βάζετε αυγό )

Ιδανικός μεζές για ούζο και τσίπουρο .

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.