Να σας πω μιαν ιστορία; ….. από τις Εκδόσεις Άθως

Να σας πω μιαν ιστορία; ….. από τις Εκδόσεις Άθως

Το βιβλίο της Ιωάννας – Καννελλίας Δαλάκα ¨Να σας πω μιαν ιστορία;¨κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Άθως παιδικά. Στην πραγματικότητα στο βιβλίο δεν κρύβεται μια αλλά πολλές ιστορίες !!!!

Με ήρωες τη Στέλλα και τον Ιωάννη που τους πρωτογνωρίσαμε στο χριστουγεννιάτικο βιβλίο ¨Να σας τα πούμε; Οι μικροί καλαντιστές¨ θα μάθουμε πόσο εύκολο είναι να ζούμε όμορφα. Μέσα από μικρές αλλά γεμάτες νόημα ιστορίες, βγαλμένες από την καθημερινή ζωή των ηρώων του βιβλίου θα διδαχθούμε πολύ σημαντικές έννοιες. Η ευγένεια, η τόλμη, ο σεβασμός, η γενναιοδωρία, η αναγνώριση του λάθους αλλά και η αγάπη και η φιλία κρύβονται στις σελίδες των ιστοριών. Έννοιες τόσο σημαντικές, που θα μας βοηθήσουν και εμάς στη ζωή μας!!

Μέσα στο πρωτότυπο αυτό βιβλίο ο μικρός αναγνώστης θα βρει και δυο παιχνίδια για ανοιχτό χώρο… Ευκαιρία να αφήσουμε κάτω τις ηλεκτρονικές συσκευές και να παίξουμε με φίλους στον καθαρό αέρα!!! Επίσης στο βιβλίο θα βρείτε και παραδοσιακά τραγούδια. Ο μικρός αναγνώστης μπορεί όχι μόνο να τα διαβάσει αλλά και να τα ακούσει και να τα χορέψει από το CD που συνοδεύει το βιβλίο!!

Η εικονογράφηση είναι της Αγγελικής Δελεχά και ντύνει αρμονικά τις ιστορίες του Ιωάννη και της Στέλλας.

Το βιβλίο απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 9 ετών και άνω αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε μικρότερα ή στην τάξη διαβάζοντας μια ιστορία κάθε φορά.

Μπορείτε να αποκτήσετε το δικό σας αντίτυπο του βιβλίο ¨Να σας πω μιαν ιστορία;¨ των Εκδόσεων Άθως παιδικά ΕΔΩ

Είμαι η Βάσω, έχω σπουδάσει Παιδαγωγός Προσχολικής Αγωγής στη Θεσσαλονίκη. Κατάγομαι και ζω στα Γρεβενά όπου εργάζομαι τα τελευταία 7 χρόνια σε Παιδικό Σταθμό. Η ζωή και οι προτεραιότητες μου άλλαξαν με τον ερχομό του μικρού Χρήστου, το 2017. Aπό καιρό είχα στο μυαλό μου τη δημιουργία ενός blog, αλλά η ώθηση δόθηκε μετά από μια συζήτηση στο σχολείο με τη Βούλα και τη Ναυσικά…

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειο Επιστροφή στο Κατάστημα