Παίξε μπάλα… με το Θοδωρή Ζαγοράκη

Παίξε μπάλα… με το Θοδωρή Ζαγοράκη

Το περιμέναμε να το διαβάσουμε πολύ καιρό και επιτέλους έπεσε στα χέρια μας. Το βιβλίο ¨Παίξε Μπάλα¨ του Θοδωρή Ζαγοράκη όπου ο ίδιος επιστρέφει στην παιδική του ηλικία και εμπνέει τα παιδιά μας. Κυκλοφορεί από Εκδόσεις Διάπλους σε εικονογράφηση Γιώργου Σγουρού.

Απόσπασμα από το βιβλίο

¨Παίζαμε μπάλα , παίζαμε με την μπάλα παίζαμε μεταξύ μας .Η μπάλα μαγνήτιζε τα πόδια μας , κατακτούσε τις καρδίες μας .Βούιζαν οι γειτονιές  από <<σουτ>> και <<γκολ>>, από ζητωκραυγές κάθε φορά που νικούσαμε , από καυγάδες και φασαρίες όταν χάναμε…

Χρειάστηκαν πολλά παιχνίδια  μέχρι να μάθουμε πως κάθε αναποδιά είναι μια ευκαιρία για να γίνεις πιο δυνατός….

Παίζοντας μαθαίναμε τη ζωή … ¨

Ας γνωρίσουμε το ΘΟΔΩΡΗΣ ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης γεννήθηκε στη Λυδία Καβάλας και από πολύ μικρή ηλικία αφοσιώθηκε στον αθλητισμό και συγκεκριμένα στο ποδόσφαιρο.

Έκανε λαμπρή καριέρα ως ποδοσφαιριστής και ως αρχηγός το 2004 οδήγησε την εθνική Ελλάδος σε μια από της πιο σημαντικές στιγμές του Ελληνικού αθλητισμού, στην κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος

Μια φράση που τον χαρακτηρίζει ¨Πάνω από το εγώ είναι το εμείς ‘’

Ισχυρό πιστεύω του είναι πως ο αθλητισμός είναι χαρά και πως οι αξίες και αρχές του αθλητισμού ωφελούν όλους όσοι ασχολούνται με αυτόν, ιδιαίτερα τα μικρά παιδιά τα οποία αποκτούν δεξιότητες απαραίτητες για την υπόλοιπη ζωή τους.

Θεωρεί υπέρτατη τιμή του να εκπροσωπεί την Ελλάδα στο εξωτερικό και ειδικά στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.