Τα γατόνια…. από τις Εκδόσεις Φουρφούρι

Τα γατόνια…. από τις Εκδόσεις Φουρφούρι

Εσείς έχετε γνωρίσει Τα Γατόνια; Η υπέροχη ιστορία της Catherine Metzmeyer με ήρωες της μια γατοσσυμορία και ένα μικρό αλλά γενναίο γατάκι, κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Φουρφούρι. Η εικονογράφηση είναι του Gregoire Mabire και σε παραπέμπει σε μεγαλούπολη και στα σοκάκια πίσω από τα εστιατόρια όπου σίγουρα ¨βασιλεύουν¨ οι γατοσσυμορίες… Μια ιστορία που μας δείχνει ότι δεν πρέπει να αφήνουμε το φόβο και τα στερεότυπα να μας περιορίζουν. Όπως τα Γατόνια έτσι κι εμείς είμαστε ικανοί για τα πάντα!

Ο ήρωας της ιστορίας μας… ένας μικρός γατούλης – χωρίς όνομα – θέλει να ακολουθήσει τους υπόλοιπους γάτους στις περιπέτειες τους. Τον αφήνουν όμως απ’ έξω γιατί είναι μικρός. Αποφασίζει, λοιπόν, να τους ακολουθήσει και χάρη στη γενναιότητα και την εξυπνάδα του καταφέρνει να τους σώσει… με ένα έξυπνο τέχνασμα του μικρού όλη η γατοσσυμορία ελευθερώνεται από έναν κάδο που είχε κλειστεί!! Ο μικρός που νίκησε το φόβο του θα είναι πλέον μέλος της συμμορίας και όλοι πλέον θα τον φωνάζουν .. σούπερ μικρό γατόνι!!

Λίγα Λόγια από το οπισθόφυλλο

Ένας γατούλης ονειρεύεται να γίνει μέλος μιας γατοσυμμορίας του δρόμου. Όλοι όμως του λένε ότι είναι ακόμα πολύ μικρός, σχεδόν μωρό. Μικρός μπορεί να είναι, αλλά είναι και αρκετά έξυπνος, ώστε μια μέρα να τους ακολουθήσει κρυφά και τελικά… να τους σώσει!

Μια αφάνταστα αστεία ιστορία, η οποία αποδεικνύει ότι καμιά φορά χρειαζόμαστε τη βοήθεια κάποιου…μικρότερου από εμάς.

Μπορείτε να αποκτήσετε τα δικά σας ΓΑΤΟΝΙΑ από τις Εκδόσεις Φουρφούρι ΕΔΩ.

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.