Ο μπαμπάς αρκούδος κάνει διακοπές… από τις Εκδόσεις Μίνωας

Ο μπαμπάς αρκούδος κάνει διακοπές… από τις Εκδόσεις Μίνωας

Καλοκαιράκι και εκτός από εμάς και ο μπαμπάς Αρκούδος έχει ανάγκη από διακοπές… Στην αγαπημένη σειρά βιβλίων της Καρίν- Μαρί Αμιό με ήρωα της τον Μπαμπά – Αρκούδο, που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Μίνωας ήρθε να προστεθεί ένας νέος τίτλος. Ο Μπαμπάς αρκούδος κάνει διακοπές … μια εύκολη ιστορία για τον μικρό αναγνώστη με χαρούμενη και ζωηρή εικονογράφηση. Απευθύνεται κυρίως σε παιδιά 2 έως 4 ετών. Εμείς την διαβάσαμε και φυσικά ο μικρός κοιμήθηκε αγκαλιά με το βιβλίο… όπως άλλωστε με όλες τις ιστορίες του μπαμπά αρκούδου.

Ένα παραμύθι που μέσα από το χιούμορ και τη φαντασία μας παρουσιάζει τις δυσκολίες που κάθε γονιός αντιμετωπίζει. Ο μπαμπάς αρκούδος προσπαθεί να δουλέψει στο σπίτι αλλά τα αρκουδάκια του δεν τον αφήνουν σε ησυχία. Ο μπαμπάς αντί να θυμώσει και να τα μαλώσει οργανώνει στη στιγμή ένα μαγικό ταξίδι σε νησί όχι και τόσο μακρινό…. Έτσι η βαρεμάρα και η γκρίνια δίνουν την θέση τους στη χαρά και τη διασκέδαση!!!

Ο μπαμπάς Αρκούδος έχει δουλέψει πολύ και θέλει επιτέλους να ξεκουραστεί… Εφτά φιλάκια από τα αρκουδάκια και μετά με τρόπο μαγικό πηγαίνουν διακοπές σε νησί μακρινό! Όταν είσαι μπαμπάς, μερικές φορές είναι κουραστικό, μα την ίδια στιγμή και τόσο διασκεδαστικό!

Μην παραλείψετε να το προσθέσετε στην παιδική σας βιβλιοθήκη. Κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Μίνωας και μπορείτε να το αποκτήσετε ΕΔΩ.

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.