Δωράκι για το νονό…!!!

Δωράκι για το νονό…!!!

Το Πάσχα πλησιάζει σιγά σιγά και την τιμητική τους έχουν τα βαφτιστήρια και οι νονοί.. Βαφτιστήρι δεν έχω ακόμη…. αλλά έχουμε το Νονό μας που τον αγαπάμε πολύ. Το λιγότερο, λοιπόν, που μπορούμε να κάνουμε για να τιμήσουμε το νονό μας, τώρα το Πάσχα, είναι ένα δωράκι, ένα μικρό ευχαριστώ για όσα προσφέρει αυτός στο παιδάκι μας. 

Από μικρή πάντα θυμάμαι τη μαμά μου το Πάσχα να αγοράζει κάποιο δωράκι, αναμνηστικό συνήθως για τις νονές μας και έχω αποφασίσει να το κάνω και εγώ δική μας παράδοση, μια μικρή απόδειξη ότι το βαφτιστήρι νοιάζεται κι αυτό για το νονό του.

Πέρυσι, ήταν το πρώτο μας Πάσχα, χωρίς ονοματάκι επίσημα, αλλά ο νονός του Χρήστου του έφερε τα πασχαλινά του δωράκια και εγώ είχα διαλέξει να του χαρίσουμε μια χειροποίητη αρωματική λαμπάδα, από την αγαπημένη μου φίλη Candle me. Για φέτος σκέφτηκα να φτιάξω ένα καλάθι με πασχαλινά γλυκίσματα, αλλά τελικά σε μια βόλτα στην αγορά κατέληξα σε μια όμορφη σαλατιέρα με πασχαλινή διακόσμηση…… αλλά τι σκέτη να την έδινα; Είμαι και γνωστή γλυκατζού… οπότε την γέμισα με σοκολατάκια!!!! Και φυσικά και ένα πασχαλινό πατροπαράδοτο τσουρέκι!!!

Καλό Πάσχα!! Και μην ξεχνάτε τους νονούς σας!!

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.