Νανουρίσματα

Νανουρίσματα

Τα νανουρίσματα είναι ένας από τους πιο διαδεδομένους τρόπους για να βοηθήσουμε ένα παιδί να κοιμηθεί. Νανουρίσματα υπάρχουν πολλά και διαδίδονται από στόμα σε στόμα και από γενιά σε γενιά.

Στο βιβλίο των εκδόσεων Διάπλαση, με τίτλο “Νανουρίσματα”, θα βρει κανείς παραδοσιακά, αλλά και σύγχρονα νανουρίσματα σε στίχους του Ιωάννη Πάττα και της Χρύσας Σκοπελίτου. Όλα μοναδικά… ικανά να κρατήσουν συντροφιά στα παιδιά, μέχρι να παραδοθούν στο γλυκό ύπνο. Το βιβλίο έχει εικονογραφηθεί, υπέροχα, από την Μαρίνα Στελλάτου.

Περιέχει και cd, όπου τη μουσική έχει επιμεληθεί ο Παναγιώτης Γιατράκος και τραγουδούν εξαίρετοι καλλιτέχνες, όπως η Γλυκερία, ο Γιάννης Κότσιρας, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης και πολλοί άλλοι.

Είναι από τα βιβλία, που , πραγματικά αξίζουν μια θέση στη βιβλιοθήκη σας! Θα σας ταξιδέψει πίσω στο χρόνο και θα σας θυμίσει τα παιδικά χρόνια… Θα γνωρίσετε νέα νανουρίσματα, που θα σας μαγέψουν!

Είμαι η Ναυσικά, φιλόλογος - Ειδική παιδαγωγός, μεγάλωσα και ζω στα Γρεβενά. Από μικρή ήθελα να γίνω… κομμώτρια, μακιγιέζ, γιατρός… Τα σχέδια μου άλλαξαν, όταν κατάλαβα πόσο αγαπώ τα παιδιά. Κάπου εκεί, γνωρίζω και την ειδική αγωγή, που αναμφισβήτητα, με κερδίζει αστραπιαία. Πλέον, εργάζομαι σε ιδιωτικό κέντρο δημιουργικής απασχόλησης στα Γρεβενά. Η ιδέα του «Παραμυθοσκόπιου» ήταν για μένα μια πρόκληση, που φυσικά, δε μπορούσα να αρνηθώ στα κορίτσια..

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειο Επιστροφή στο Κατάστημα