3 διαφορετικά βιβλία!

3 διαφορετικά βιβλία!

Πρόσφατα ήρθαν στα χέρια μας τρία παραμύθια διαφορετικά απ’ όσα έχουμε διαβάσει!!!Τρία βιβλία που, με απλό και διασκεδαστικό τρόπο, παρουσιάζουν τον βίγκαν τρόπο ζωής!

Το βιβλίο “Δεν είναι κοτομπουκιά” απευθύνεται σε παιδιά μικρής ηλικίας κι όχι μόνο! Με τρόπο έξυπνο δείχνει στα παιδιά πως τα ζώα είναι φίλοι μας! Η εικονογράφηση άψογη, που ελκύει ευχάριστα κάθε μικρό αναγνώστη. Γραμμένο από τη Stephanie Dreyer…

“Να γιατί δεν τρώμε τα ζώα” ! Ένα παραμύθι με όμορφες εικόνες, που μας δίνει πληροφορίες για αρκετά ζωάκια. Έτσι, μαθαίνουμε πως τα ψάρια διαθέτουν διαίσθηση κι ότι οι αγελάδες μπορούν να σου κρατήσουν και κακία!Γράφτηκε και εικονογραφήθηκε από την Ruby Roth!

Άλλο ένα βιβλίο της Ruby Roth,που διδάσκει στα παιδιά πως ο τρόπος ζωής βίγκαν οδηγεί σε προσωπική και παγκόσμια υγεία και ευτυχία !

Τα τρία αυτά βιβλία κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Arigata!!

Είμαι η Ναυσικά, φιλόλογος - Ειδική παιδαγωγός, μεγάλωσα και ζω στα Γρεβενά. Από μικρή ήθελα να γίνω… κομμώτρια, μακιγιέζ, γιατρός… Τα σχέδια μου άλλαξαν, όταν κατάλαβα πόσο αγαπώ τα παιδιά. Κάπου εκεί, γνωρίζω και την ειδική αγωγή, που αναμφισβήτητα, με κερδίζει αστραπιαία. Πλέον, εργάζομαι σε ιδιωτικό κέντρο δημιουργικής απασχόλησης στα Γρεβενά. Η ιδέα του «Παραμυθοσκόπιου» ήταν για μένα μια πρόκληση, που φυσικά, δε μπορούσα να αρνηθώ στα κορίτσια..

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειο Επιστροφή στο Κατάστημα