Τα βιβλία με τα τραγούδια!

Τα βιβλία με τα τραγούδια!

Με μεγάλη χαρά δεχτήκαμε τρία βιβλία, που μας εντυπωσίασαν, από τις εκδόσεις ΜΕΛΩΔΙΑ! Τα τρία αυτά βιβλία περιλαμβάνουν τραγούδια και το καθένα είναι εξαιρετικό!

Μαθαίνω τα ζώα τραγουδώντας

Πρόκειται για ένα εικονογραφημένο βιβλίο, που απευθύνεται σε παιδιά προσχολικής και πρωτοσχολικής ηλικίας. Περιλαμβάνει 25 τραγούδια που αφορούν στα ζώα της αυλής και του δάσους! Στο βιβλίο συμπεριλαμβάνεται και cd με τα 25 τραγούδια από παιδικές χορωδίες. Το βιβλίο το επιμελήθηκε η Μαριάννα Ντζούφρα, ενώ η εικονογράφηση έγινε από τη Φανή Τζατζάκη. Νανουρίσματα και τραγούδια για βρέφη και νήπια

Νανουρίσματα και τραγούδια για βρέφη και νήπια

Στο βιβλίο αυτό θα βρει κανείς τραγούδια, που θα του θυμίσουν την παιδική του ηλικία, αλλά και νανουρίσματα, που, σίγουρα, θα του χρειαστούν, κάποια στιγμή στη ζωή του! Το βιβλίο είναι του Θανάση Ντζούφρα . Στο βιβλίο υπάρχει και cd με όλα τα τραγούδια και νανουρίσματα, τραγουδισμένα από 3 παιδικές χορωδίες.

Νέα σχολικά τραγούδια

Ο Θανάσης Ντζούφρας φρόντισε , σε αυτό, το βιβλίο, να συγκεντρώσει τραγούδια, που είναι απαραίτητα για τις, διάφορες, σχολικές εκδηλώσεις, κυρίως, αυτή του καλοκαιριού! Εκτός από τον εκπαιδευτικό θα βοηθήσει και κάθε παιδί, που μαθαίνει κάποιο μουσικό όργανο. Περιλαμβάνει cd, όπου τραγουδά η παιδική χορωδία “Λευκές Καρδούλες”.

Τρία εξαιρετικά βιβλία κατάλληλα για εκπαιδευτικούς κι όχι μόνο! Σίγουρα θα τα αγαπήσετε, όσο κι εμείς και θα σας κρατάν συντροφιά αρκετές ώρες της ημέρας!!!

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.