Ένα Αγρόκτημα με Φίλους….από τις εκδόσεις ΑΓΚΥΡΑ

Ένα Αγρόκτημα με Φίλους….από τις εκδόσεις ΑΓΚΥΡΑ

Ένα υπέροχο βιβλίο που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις ΑΓΚΥΡΑ και βοηθά το μικρό αναγνώστη να γνωρίσει τα ζώα του αγροκτήματος και τις οικογένειες τους, δίνοντας τους ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό αλλά και μεταφέροντας μας στο μέρος όπου ζούν. Η ζωηρή εικονογράφηση του εμπλουτίζεται με ανάγλυφες εικόνες που συμβάλουν στην ανάπτυξη της αφής, καθώς τα δακτυλάκια του παιδιού επεξεργάζονται τα σχήματα και τα ζώα που κρύβονται στις σελίδες του βιβλίου.

Το προβατάκι ζει στο λιβάδι μαζί με τα άλλα προβατάκια

Το βιβλίο ¨Ένα Αγρόκτημα με Φίλους¨ και αποτελεί συλλογικό έργο των Alice Luffman, Robyn Newton και Kylie Hamley και η μοναδική εικονογράφηση είναι των Lisa και Damien Barlow. Κάτι, επίσης, που μου έκανε εντύπωση στο οπισθόφυλλο είναι ότι το χαρτί που χρησιμοποιήθηκε προέρχεται από αειφόρα δάση.

Απευθύνεται κυρίως σε ηλικία 0 – 3 ετών

Εμείς, πραγματικά, το διαβάσαμε πολλές φορές, 2 ετών ο μικρός και τα ζώα αυτή την εποχή είναι πολύ αγαπημένη του ενασχόληση…. Μέσα από τις σελίδες γνωρίσαμε τα ζώα του αγρού, μάθαμε που ζουν και μας δόθηκε η ευκαιρία να παίξουμε μιμούμενοι τις φωνές τους. Μιλήσαμε για τα χρώματα, γιατί, σχεδόν. κάθε ζωάκι ήταν και άλλο χρώμα και το επέκτεινα και λίγο….συζητώντας για το τι μας δίνει το κάθε ζώο (το ¨δασκαλίστικο¨δεν μου φεύγει εύκολα οπότε το κάθε τι είναι αφορμή για μάθηση¨). Με τα δικά μας ζωάκια στήσαμε τη δική μας φάρμα και μια ωραία ιδέα….γιατί να μην ζωγραφίσετε με το παιδί σας και τα ζώα του αγροκτήματος;;;

Μπορείτε να το αποκτήσετε και εσείς ΕΔΩ στο ηλεκτρονικό κατάστημα των εκδόσεων.

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.