Ο Αρκουδάκος στο πάρκο με τους δεινόσαυρους

Ο Αρκουδάκος στο πάρκο με τους δεινόσαυρους

Πρόσφατα σε μια βόλτα μας με τον μικρό στο βιβλιοπωλείο πέσαμε πάνω στον ¨Αρκουδάκο¨…. Μια υπέροχη σειρά βιβλίων, ιδανική για μικρά χεράκια, που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Ίκαρος. Τα βιβλία έχουν μέγεθος που βολεύει τους μικρούς αναγνώστες, απευθύνεται κυρίως σε ηλικίες 1 έως 3 ετών και είναι φτιαγμένα από χοντρό χαρτόνι, κάτι που τα κάνει πολύ ανθεκτικά. Η χαρούμενη εικονογράφιση και οι περιπέτειες του Αρκουδάκο και των φίλων του είναι δημιούργημα του Benji Davies. Ιδιαίτερα, αυτό που ενθουσίασε περισσότερο το Χρήστο, νομίζω και τα περισσότερα παιδιά – αναγνώστες είναι οι κινούμενες εικόνες που κρύβονται στις σελίδες, είναι διαδραστικές και κάνουν το παιδί να ανακαλύπτει και να συμμετέχει και αυτό στις περιπέτειες του Αρκουδάκου.

Εμείς, ξεκινήσαμε τη σειρά με το βιβλίο ¨Ο Αρκουδάκος στο Πάρκο με τους δεινόσαυρους¨. Εξερευνήσαμε μαζί του το πάρκο των δεινοσαύρων, γνωρίσαμε το στεγόσαυρο, ακολουθήσαμε τα ίχνη τους ως το ηφαίστειο, ταΐσαμε το δεινοσαυράκι που μόλις βγήκε από το αυγό και όλοι μαζί καταλήξαμε στο εστιατόριο του πάρκου…!!!! Ένα βιβλίο που το διαβάζουμε ξανά και ξανά και μας συντροφεύει και σε πολλές βόλτες….. Αγαπήσαμε πολύ τους δεινόσαυρους και συχνά ακολουθεί την ανάγνωση παιχνίδι με ξύλινο παζλ δεινοσαύρων και κάποιες φορές οι δεινόσαυροι μας επισκέπτονται το πάρκο του Αρκουδάκου…..

Εμείς σίγουρα θα συνεχίσουμε την παρέα με τον Αρκουδάκο και τα βιβλία της σειράς του….Μπορείτε και εσείς να τα αποκτήσετε ΕΔΩ

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.