Η πεταλούδα της αγάπης

Η πεταλούδα της αγάπης

Σε μια εποχή όπου κυριαρχεί η τεχνολογία και έχει χαθεί η αληθινή αγάπη…υπάρχει μια πεταλούδα με πολύχρωμα φτερά που έχει τα δικά της σχέδια. Απογοητευμένη που έχει χαθεί η αγάπη, ξεκινά ένα ταξίδι για να αλλάξει την κατάσταση.

Η μικρή πεταλουδίτσα δεν είναι μόνη της..Έχει συντροφιά της ένα δεντράκι και το αεράκι και μαζί θα “μάθουν” στον κόσμο την αληθινή αγάπη. Η πεταλουδίτσα, βέβαια, κρύβει στα φτερά της και ένα ισχυρό ¨όπλο”…τη μαγική ασημόσκονη της αγάπης που μπορεί να αλλάξει τα πάντα…

Τι λέτε;Θα καταφέρουν οι ήρωες να μάθουν στον κόσμο την αγάπη ή θα παραμείνουν όπως έχουν τα πράγματα;

Μια όμορφη ιστορία , που μας παρουσιάζει ένα σύγχρονο “πρόβλημα”. Η πλειοψηφία των ανθρώπων είναι μπροστά σε μια οθόνη και έχει χάσει το νόημα της αληθινής αγάπης. Συγγραφέας του βιβλίου είναι η Αρσινόη Ντανίκα και εικονογράφος η Βιβή Ανδρονικίδου.

Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Φυλάτος! Μπορείτε να προμηθευτείτε το βιβλίο από εδώ: https://fylatos.com/shop/%CE%B7-%CF%80%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CF%8D%CE%B4%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CE%AC%CF%80%CE%B7%CF%82/

Είμαι η Ναυσικά, φιλόλογος - Ειδική παιδαγωγός, μεγάλωσα και ζω στα Γρεβενά. Από μικρή ήθελα να γίνω… κομμώτρια, μακιγιέζ, γιατρός… Τα σχέδια μου άλλαξαν, όταν κατάλαβα πόσο αγαπώ τα παιδιά. Κάπου εκεί, γνωρίζω και την ειδική αγωγή, που αναμφισβήτητα, με κερδίζει αστραπιαία. Πλέον, εργάζομαι σε ιδιωτικό κέντρο δημιουργικής απασχόλησης στα Γρεβενά. Η ιδέα του «Παραμυθοσκόπιου» ήταν για μένα μια πρόκληση, που φυσικά, δε μπορούσα να αρνηθώ στα κορίτσια..

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειο Επιστροφή στο Κατάστημα